Pintakäsittelykoulutuspäivä 18.3.2020


Olosuhteiden vaikutus teräsrakenteiden korroosioon ja nykyaikaiset korroosiosuojapinnoitteet

Teräsrakenneyhdistyksen Pintakäsittelyn asiantuntijaryhmä järjestää koulutustilaisuuden, jossa asiantuntijat kertovat teräsrakenteiden korroosiosuojapinnoituksen laadukkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta konepajoilla. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. ilmasto-olosuhteiden ja -rasitusluokkien arvioiminen, sinkkipinnoitteiden syöpymisnopeus Suomen olosuhteissa, teräspintojen pintavirheellisten alueiden kuten hitsien ja leikkaussärmien terästyöasteen merkitys pinnoitteen korroosionkestävyydelle, teräsrakenteiden kappaletavarakuumasinkitys sekä erilaiset nykyaikaiset pinnoitteet. Onnistuneella korroosiosuojapinnoitteen valinnalla saavutetaan pienemmän huoltotarpeen kautta merkittäviä teräsrakenteen elinkaaren aikaisia kustannussäästöjä. 

Tilaisuuden ohjelma: TRY Pintakäsittelykoulutus 18-3-2020 230 KB, päivitetty 4.3.2020

Hinta: 160 eur + ALV (TRY:n yritysjäsenille) / 220 eur + ALV (ei TRY:n jäsenet)

Ilmoittautuminen viim. 10.3. tästä linkistä: ilmoittaudu

Ajankohta:18.3.2020 08:30 – 15:00

Paikka:Hattelmalantie 8, Hämeenlinna, Tavastia ammattiopisto

Järjestäjä: TRY Pintakäsittelyn asiantuntijaryhmä

Lataa PDF-esite

Jätä meille viesti