Suomen Tuotemaalaustekninen Yhdistys ry

SUMMA

Etusivu      Yhdistys        Linkit       Keskustelupalsta

Suomen tuotemaalaustekninen yhdistys perustettiin vuonna 1991. Yhdistyksen asiana on tuotteiden viimeistelyyn liittyvän teknisen pintakäsittelyprosessien osaamisen kartoitus, tiedon kerääminen, kehittäminen ja jakaminen jäsenistölle. SUMMA ry:n toimintaan kuuluu keskeisesti mm. seminaarit, teollisuuskäynnit Suomessa ja ulkomailla sekä messumatkat.

Pienen maan on koottava resurssit oikein ja saman alan osaaminen “yksiin kansiin”.  Suomessa teollisuuden on osattava reagoida nopeasti; sen kilpailukyky ei ole suurissa sarjoissa vaan joustavassa tuotannossa ja korkeassa laadussa.  Joskus saman yrityksen on hallittava niin metallin, puun kuin muovinkin pintakäsittely.  Tärkeä yhteinen huolenaihe kaikelle pintakäsittelylle on myös ympäristökysymykset, kuin myös EU-direktiivien ja standardien hallinta.  Nämä ovat asioita, jotka yhdistävät SUMMA ry:n kaikkia jäseniä.

Blog Summary Widget

Toiminnassa mukana: